Workshop bierbrouwen. Doe een mailtje naar info@stroesbier.nl om deel te nemen aan een workshop zelf bierbrouwen in onze brouwerij in Stroe. Gezellig bierbrouwen als workshop in de brouwerij met een hapje en drankje tussendoor.

Nieuw: inclusief 'live cooking'! Informeer naar de mogelijkheden.

Als bedrijf met alle collega’s, met vrienden of als (sport)team een workshop ‘bierbrouwen’ volgen en je eigen biertje produceren? Dat kan bij de ontwikkelaars van ‘Stroes bier’. Een echt onvergetelijke ervaring!

Samen met een collega-docent Scheikunde wordt er door Stroes bier in uw bedrijf, kantine of andere locatie een mooie, compleet uitgeruste werkplek gecreëerd. In goed overleg kan voor een beschikbare, externe locatie worden gekozen.


Als bedenker, ontwikkelaar en producent van ‘Stroes Bier’ geven we vooraf de nodige informatie en kunnen de
aanwezige ‘brouwers’ nadien aan de slag met hun eigen biertje. Garantie voor een gezellige, actieve en – dat is zeker – leerzame brouwsessie.


Na een aantal weken rijpen, ontvangen alle deelnemers aan de workshop een flesje met hun zelf gebrouwen bier om te kunnen proeven. Onze workshop ‘bierbrouwen’ is een unieke, leerzame en smakelijke gelegenheid
met natuurlijk ook de mogelijkheid om nader kennis te maken met onze trots: Stroes bier.

Voor alle mogelijkheden en beschikbare data inzake de workshop ‘bierbrouwen’, kan er contact worden opgenomen met bierbrouwer Johan van Kralingen via mail info@stroesbier.nl of mobiel 06 344 77 007. 

 

© 2022 - 2024 stroesbier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om Stroes bier te willen bekijken en te willen proeven, moet u 18 jaar of ouder zijn.